20:05 06 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
145 0 0

Cetățenii Republicii Moldova care se află în statul Israel și au nevoie de servicii consulare trebuie să cunoască ultima informație prezentată de ambasada țării noastre în statul respectiv.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel își reia activitatea în măsură deplină. Astfel, începând cu 17, mai cetățenii pot solicita servicii consulare, dar cu respectarea strictă a trei pași.

Serviciul de presă al instituției informează că pentru a beneficia de serviciile consulare ordinare, persoanele trebuie să se programeze prealabil, să se prezinte la timp și să respecte măsurile de protecție sanitară.

Vor fi acordate servicii consulare doar persoanelor programate, excepție făcând doar cazurile de urgență. Programarea poate fi efectuată la numărul de telefon 00972-35-23-2000 sau la adresa electronică cons.tel-aviv@mfa.gov.md.

Totodată, ambasada a elaborat un grafic strict de prezentare a cetățenilor la secția consulară. Cetățenii care se prezintă la Ambasadă trebuie obligatoriu să poarte mască și mănuși de protecție, dar și să păstreze distanța socială.

Amintim că Ambasada a sistat temporar serviciile consulare începând cu 17 martie. În același timp, Secția consulară a activat în regim extraordinar doar pentru situațiile de extremă urgență.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Ambasada Slovaciei a donat 50 de mii de euro Primăriei Chișinău: Iată unde vor merge banii
Tagurile:
Israel, COVID-19, ambasada


Știrile Zilei