23:01 02 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.47
  • USD17.53
  • RUB0.25
  • RON4.02
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
SputnikPro — proiect educațional internațional (12)
59 0 0

Fotografi, editori de pagini, jurnaliști, bloggeri, ofițeri de presă și conducători ai instituţiilor media sunt invitați să participe la sesiunea online a webinarului SputnikPro.

CHIȘINĂU, 13 mai - Sputnik. Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik continuă seria de sesiuni online ale programului educațional SputnikPro. Vineri, 15 mai, la ora 13.00, va avea loc un webinar pe tema „Dreptul asupra unei fotografii: Cum să ilustrezi materialele și să nu ajungi în instanță”.

În timpul sesiunii online, expertul va răspunde la întrebări precum: ce drepturi are autorul fotografiei; poţi oare să folosiți fotografii de pe „Internet”; în ce cazuri este necesară obținerea permisiunii de utilizare a fotografiei și când nu este necesară o astfel de autorizare; ce consecințe poate avea utilizarea unei fotografii fără permisiune; este oare necesar să solicitați permisiunea persoanelor publice pentru a utiliza fotografiile în care sunt înfățișate.

Fotografi, editori de pagini, jurnaliști, bloggeri, ofițeri de presă și conducători ai instituţiilor media sunt invitați să participe la sesiunea online. Cei care doresc să participe la webinar sunt rugaţi să completeze formularul (participarea la clasa de master este gratuită, dar numărul de locuri este limitat). Participanților înregistrați le va fi trimis un e-mail în care va fi indicat modul de accesare a sesiunii online (cu aproximativ o oră înainte de începerea webinarului).

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon: +373 69 601 349, promo@sputnik.md.

SputnikPro reprezintă o serie de master-class-uri unice ale celor mai buni manageri media și specialiști cu o vastă experiență în presă, fiind singurul program rusesc de asemenea amploare. Proiectul SputnikPro s-a desfășurat deja în 13 state ale lumii: din Armenia până în India, din Grecia până în China. Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 2000 de jurnaliști și manager media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii.

Urmăriți ştirile noastre pe pagina de Facebook.

Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză. Sputnik este accesat de peste 60 de milioane de utilizatori în fiecare lună.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
SputnikPro — proiect educațional internațional (12)

Tematic

Webinar SputnikPro: Cum să scriem despre sport și să facem trafic
Tagurile:
SputnikPro


Știrile Zilei