21:20 06 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
68 0 0

Alexandru Aghenie a devenit de astăzi noul consilier al Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău.

CHIȘINĂU, 19 mai - Sputnik. Alexandru Aghenie a devenit noul consilier al Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău. Mandatul i-a fost atribuit după ce socialistul Nichita Țurcan a ales să rămână cu funcția de deputat în Parlament.

În cadrul ședinței de azi a Consiliului Municipal Chișinău, noul consilier a fost inclus și în Comisia pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie a Consiliului.

Amintim că, la începutul lunii februarie, s-a stins din viață deputatul PSRM Ivan Zabunov. În urma acestui tragic eveniment, a devenit vacant un fotoliu de deputat care i-a revenit lui Nichita Țurcan, membru supleant.

Consiliul Municipal Chișinău este constituit din 51 de aleși. Cea mai mare fracțiune este a socialiștilor - 22 de mandate. Pe locul doi este fracțiunea DA cu 10 consilieri, urmată de PAS - 9 consilieri, Partidul Liberal - 3 consilieri. Câte doi consilieri au PDM și Partidul Șor, iar Mişcarea social-politică "Forţa Nouă", Partidul Unității Naționale și Partidul Comuniștilor au câte un reprezentant în CMC.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Ulanov are o dilemă: Să rămână în Parlament ori să meargă în CMC
Tagurile:
CMC, mandat, Consilier


Știrile Zilei