23:30 28 Mai 2020
În direct
  • EUR19.49
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.02
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
92 0 0

Un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu care s-a produs în propria locuință. Tragedia s-a produs într-o gospodărie din localitatea Medeleni, raionul Ungheni.

CHIȘINĂU, 21 mai - Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, bărbatul de 55 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu puternic care i-a cuprins locuința. 

Totul s-a întâmplat într-o gospodărie din localitatea Medeleni, raionul Ungheni. Potrivit informațiilor preliminare, cadavrul carbonizat al bărbatului a fost depistat pe patul din dormitor.

Pompierii nu au fost solicitați pentru intervenție la stingerea focului. În urma cercetărilor, salvatorii susțin că, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unei țigări nestinse. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de specialiști.

În acest context, angajații IGSU atenționează cetățenii despre riscul fumatului în locuințe, dar și despre nerespectarea regulilor antiincendiare. De la începutul anului, 60 de persoane și-au pierdut viața în incedii. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Incendiu în Capitală: Iată unde au intervenit pompierii
Incendiu puternic în Capitală: Unde au intervenit pompierii
Tagurile:
deces, Incendiu


Știrile Zilei