16:16 11 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (840)
137 0 0

Din data de 1 iunie, își reia activitatea Piața Centrală din Chișinău, la fel ca și celelalte piețe din Capitală. Anunțul a fost făcut de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Piața Centrală își reia de luni activitatea, doar că precupeții de acolo vor trebuie să respecte cu strictețe regulile stabilite de autorități pentru a nu răspândi Coronavirusul.

Viceprimarul inga Ionesii a precizat că setul de reguli care urmează să fie stabilit în mod obligatoriu l toate piețele din Capitală a fost expediat deja Guvernului, iar mâine vor fi organizate dezbateri publice pe acest caz.  

Ion Ceban a menționat și el că regulile vor trebui respectate cu strictețe pentru a nu admite o nouă explozie a infecției provocată de piețele capitalei, care zilnic sunt vizitate de peste 35 de mii de oameni.

Anterior primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat că decizia privind reluarea activității piețelor din Chișinău pot să o ia doar autoritățile centrale, dar cele locale nu pot decât să se conformeze.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (840)
Tagurile:
Piața Centrală, centrala, Piață


Știrile Zilei