10:13 13 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.17
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
48920

Primarul Capitalei susține că la Piața Centrală sunt întreprinse toate măsurile necesare pentru dezinfectarea teritoriului.

CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. Înainte să înceapă ziua de muncă și după ce se închide piața, teritoriul este minuțipos dezinfectat, afirmă primarul Capitalei. 

„La fel, pe parcursul zilei de ieri, un grup de lucru din cadrul primăriei a inspectat piața împreună cu administrația întreprinderii. Comercianții, dar și cumpărătorii au fost informați să urmeze recomandările specialiștilor”, a menționat edilul-șef pe pagina sa de Facebook.

Primarul a mai spus că periodic vor fi efectuare controale inoponate, iar cei care vor încălca regulile vor fi sancționați dur. Comerţul ambulant în jurul piețelor este interzis.

Piața Centrală din Capitală și-a reluat activitatea ieri, pe 1 iunie. Oamenii nu sunt lăsați să intre în piață fără mască și mănuși. Acestora le este măsurată temperatura la intrare. 

Agricultorii spun că am avut de suferit enorm în perioada pandemiei. Vânzătorii sunt nemulțumiți pentru că nu au activat în perioada stării de urgență. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Protest la Piața Centrală din Capitală: De ce sunt revoltați comercianții
Tagurile:
verificări, Piața Centrală


Știrile Zilei