13:18 10 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
76 0 0

Pe timp de pandemie un agent economic a decis să deschidă localul pe care îl gerstionează pentru mai mulți clienți fideli. Acesta riscă amendă de până la 75 de mii de lei.

CHIȘINĂU, 6 iun - Sputnik. În plină pandemie, în timp ce autoritățile au întreprins un șir de măsuri pentru protejarea cetățenilor, administratorul uni centru de agrement din Chișinău a decis să-și deschidă ușile pentru clienții fideli.

Cazul a fost documentat de către angajații Secției Investigare Fraude Economice din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Astfel, în cadrul măsurilor întreprinse de către polițiști în interiorul centrului de agrement au fost depistate mai multe persoane care erau clienți fideli și anunțau agentul economic despre ulterioarele vizete.

Agentul economic își desfășura activitatea contrar hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care prevede că activitatea centrelor comerciale este sistată până în data de 15 iunie.

Pe cazul dat a fost inițiată o procedură contravențională, iar agentul economic riscă să fie sancționat cu amendă în mărime de până la 75 000 lei. Poliția Capitalei amintește cetățenilor și agenților economici că măsurile impuse de autorități sunt pentru protejarea vieții și a sănătății.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

A fost reținut de Poliție: Iată ce a făcut un tânăr de 23 de ani
Tagurile:
pandemie, Distracție


Știrile Zilei