17:10 08 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.32
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
1372920

Pompierii și salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit la o operațiune de salvare în sectorul Buiucani.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Pompierii și salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit la o operațiune de salvare contra cronometru.

Totul s-a întâmplat în această dimineață pe strada Liviu Deleanu din Capitală, unde a avut loc o explozie într-un garaj. Potrivit informațiilor prezentate de IGSU, construcția a fost demolată, iar alte trei garaje au fost afectate.

În urma cercetărilor prealabile, se presupune că explozia s-ar fi produs în subsolul garajului distrus. Mai mult, salvatorii au fost alertați pentru a salva o persoană prinsă între dărâmături și beton. La fața locului au intervenit șase echipaje de pompieri

Intervenția a fost una dificilă, contra cronometru întrucât bărbatul în vârstă de 66 de ani a suferit diferite traumatisme. Bărbatul a fost salvat și preluat de un echipaj medical. Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite ulterior.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Pompieri, garaj, explozie


Știrile Zilei