17:17 08 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.32
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
48001

După ce mai multe zile la rând s-a înregistrat o creștere a numărului de cazuri Primăria Chișinău a luat o decizie privind circulația transportului public.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Transportul public din Capitală va circula doar dimineața și seara. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. Astfel, în perioada 15 iunie – 30 iunie, transportul public municipal, troleibuze, autobuze și microbuze, va circula în regim special.

În zilele de lucru, între orele 05:00 – 10:30 și între orele 15:30 – 21:30. În zilele de odihnă, transportul va fi sistat. De asemenea, se interzice îmbarcarea în unitățile de transport a persoanelor fără măști de protecție.

Totodată, numărul de persoane care vor circula cu troleibuzele și autobuzele de capacitate medie și mare este de 35-40 de pasageri. În autobuzele și troleibuzele de capacitate sporită nu vor îmbarca mai mult de 50-60 de persoane, iar în autobuzele de capacitate mică, nu mai mult decât numărul de locuri pe scaune.

Carabinierii și/sau angajații forțelor armate vor asigura monitorizarea pasagerilor în stațiile de transport public, pentru controlul îmbarcărilor restricționate, conform limitelor stabilite, neadmiterii îmbulzelii, îmbarcării călătorilor fără măști de protecție.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Va circula sau nu transportul public din Capitală sâmbăta și duminica - detalii
Tagurile:
Chișinău, Transport public


Știrile Zilei