19:04 04 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
Societate
Sa primesc un link scurt
46 0 0

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a stinge flăcările, după ce două automobile au luat foc în municipiul Bălți.

CHIȘINĂU, 16 iun - Sputnik. Două mașini au luat foc în locații diferite la Bălți. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, primul incendiu s-a produs pe strada Ștefan cel Mare.  

Un automobil Volkswagen Passat a fost cuprins de flăcări. Focul a distrus caroseria, însă din fericire flăcările nu s-au extins. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a reușit să lichideze incendiul.Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Un alt autovehicul a fost cuprins de flăcări tot pe strada Ștefan cel Mare din Bălți. De această dată, incendiul a cuprins secțiunea motorului unui automobil marca Toyota.

Potrivit IGSU, la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au stins focul. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

În ambele situații circumstanțele și cauzele de producere a incendiilor sunt investigate de specialiști. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, timp de 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 45 de situații de risc.   

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Locomotivă diesel, în flăcări – Foto
Tagurile:
Bălți, flăcări, mașini


Știrile Zilei