11:44 10 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
97 0 0

Direcția de Poliție a municipiului Chișinău vine cu precizări după ce a fost anunțată alertă cu bombă la sediul misiunii diplomatice a Rusiei în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 18 iun - Sputnik. Alerta cu bombă de la Ambasada Federației Ruse s-a dovedit a fi falsă. Poliția Capitalei precizează că nu a fost descoperit niciun obiect explozibil în urma verificărilor. 

Oamenii legii afirmă că apelul la Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost efectuat la ora 09:03. Asta după ce o persoană anonimă a anunțat Ambasada prin intermediul poștei electronice despre o eventuală bombă plasată.

Imediat la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, iar zona a fost încercuită. În cele din urmă, s-a dovedit că alerta a fost falsă. 
În acest caz, Inspectoratul de Poliție Buiucani a inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Este deja a treia oară când are loc alertă cu bombă la Ambasada Rusiei. Ultima dată s-a întâmplat în data de cinci iunie. În urma verificărilor perimetrului de către angajații Bombteh, nu au fost găsite mijloace explozibile sau suspecte. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, iar oamenii legii cercetează pentru a stabili toate circumstanțele.

Și în data de 1 iunie a fost anunțată o alertă cu bombă la sediul misiunii diplomatice, care s-a dovedit a fi falsă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Alertă la Ministerul de Interne: Un obiect suspect a fost găsit în fața instituției
O nouă alertă cu bombă la Ambasada Rusiei la Chișinău: Ce spune Poliția


Știrile Zilei