07:08 08 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.32
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
47 0 0

Gheretele insatalate haotic în centrul Capitalei împiedică efectuarea lucrărilor de reparație capitală, care au început pe strada Tighina.

CHIȘINĂU, 19 iun - Sputnik. Primăria Capitalei a început să facă ordine pe strada Tighina din Capitală. În ultimele săptămâni, au fost evacuate 19 gherete de pe trotuare, ale căror proprietari au autorizații expirate.

În următoarele zile vor fi evacuate alte 12 gherete care sunt amplasate lângă peretele pieței centrale. Acestea au fost vândute de ”vechii gospodarii” ai pieței centrale în anul 2014.

”Urmează să fie evacuate toate gheretele din acea zonă, iar agenții economici trebuie să se conformeze”, a scris Ion Ceban pe Facebook, menționând că strada a intrat în reparație capitală și autoritățile nu au de gând să facă drumuri în jurul chioșcurilor. 

Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, a precizat că informațiile despre gherete au ieșit la iveală în momentul când au fost începute lucrările de schimbare a rețelelor de apă și canalizare, în procesul de pregătire a străzii pentru reparații în cadrul pachetului II al Băncii pentru Investiții și Dezvoltare și Băncii Europene pentru Investiții „Drumuri sectoriale urbane”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

O gheretă în care se vindeau băuturi alcoolice a fost luată pe sus la propriu: Video
Tagurile:
trotuar, gherete, capitală


Știrile Zilei