08:03 08 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.32
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
133 0 0

Un bărbat din Ungheni a fost reținut în flagrant de oamenii legii. Acesta ar fi pretins mită în valoare de 10 mii de lei.

CHIȘINĂU, 23 iun - Sputnik. Un bărbat din Ungheni a fost reținut în flagrant de oamenii legii, într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi pretins de la un tânăr 10 000 de lei, susținând că i-ar putea determina pe angajații Inspectoratului de Poliție Bălți să adopte o decizie favorabilă în dosarul său, deschis pentru șantaj și samavolnicie.

Potrivit materialelor cauzei, suspectul ar fi susținut că ar avea influență asupra unor angajați ai Inspectoratului de Poliție Bălți, în gestiunea cărora se află materialele în privința declarantului și că i-ar putea convinge să adopte o decizie favorabilă în privința lui, în schimbul a 10 000 de lei.

În cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Bănuitul a fost reținut în flagrant, în parcarea unui magazin din Bălți după ce a primit mita de 10 000 de lei. Acesta a fost plasat în izolator pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă de până la 20 de mii de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.

În prezent, ofițerii CNA desfășoară acțiuni de urmărire penală și de investigare pentru stabilirea întregului cerc de suspecți și potențială implicare a altor funcționari în prezenta cauză.

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Un bărbat oferea în chirie apartamente ce nu-i aparțineau: A fost reținut de Poliție
Tagurile:
Ungheni, barbat


Știrile Zilei