19:57 03 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
Societate
Sa primesc un link scurt
182 0 0

Poliția Capitalei anunță despre mai multe spargeri care au fost săvârșite în Chișinău și oferă detalii despre metodele hoților de a pătrunde în automobile.

CHIȘINĂU, 23 iun - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 39 de ani și altul de 52 de ani din Chișinău au fost reținuți de poliție, fiind suspectați de săvârșirea mai multor furturi din automobile. Oamenii legii spun că anterior ei au fost judecați pentru infracțiuni similare. 

Ofițerii de investigație susțin că aceștia pătrundeau în automobile prin scanarea sistemelor de alarmă. Poliția susține că deține probe care ar demonstra că cei doi bărbați ar fi săvârșit cel puțin trei furturi din automobile prin această metodă. 

Ei ar fi spart un Mercedes, un BMW și un Volvo, iar prejudiciul este imens - se ridică la aproape 190 de mii de lei. 

Anchetatorii susțin că fiecare dintre cei doi aveau roluri prestabilite în timpul comiterii furturilor. În timp ce proprietarul automobilului intra în magazin, unul dintre suspecți îl urmărea și îl informa la telefon pe celălalt făptaș, care în acele momente spărgea mașina. Acțiunile lor au fost însă surprinse de camerele de supraveghere.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate bunurile sustrase din automobilele furate, care urmau să fie comercializate.

Bănuiții sunt plasați în arest pe un termen de 30 de zile. Ei riscă până la 4 ani de închisoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Camerele de luat vederi i-au jucat festa unui hoț: Iată ce s-a întâmplat - Video
Un hoț a furat bani dintr-un magazin de carne: Iată cum s-a întâmplat totul - Video
Tagurile:
hoți, spargere, automobile, furt


Știrile Zilei