20:41 06 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.26
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
81 0 0

Poliția de Frontieră a oferit date actualizate despre numărul de persoane care au venit în Republica Moldova în ultimele 24 de ore.

CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei au fost înregistrate 8 614 de traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 3 093 de traversări de persoane, dintre care 1 877 treceri la frontiera moldo-română, 738 treceri la frontiera cu Ucraina și 478 treceri aeriene.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: opt încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere; un document falsificat identificat la controlul de frontieră; doi cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; o încălcare a regulilor de transportare; o contravenție pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 8 614 persoane și completate 3 093 de fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră, în decursul a 24 de ore au înregistrat 193 de apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Informații actualizate de la Poliția de Frontieră: Oamenii continuă să vină acasă
Tagurile:
oameni, Poliția de Frontieră


Știrile Zilei