20:16 03 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
Societate
Sa primesc un link scurt
21010

Luptătorii K1 care au ucis în bătaie un tânăr, acum doi ani, riscă să stea după gratii 15 ani. Soarta acestora va fi decisă mâine de magistrații de la Judecătoria Buiucani.

CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. Cei doi luptători K1 care acum doi ani au bătut până la moarte un tânăr, riscă să stea ani grei după gratii. Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Râșcani, solicită condamnarea lor la câte 15 ani de închisoare.

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial. Inculpații, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tânăr. Acesta a murit după câteva zile pe patul de spital. 

Tinerii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, vătămare intenționată gravă a integrității corporale, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unei persoane.

Pronunțarea sentinței în privința celor doi sportivi este fixată pentru data de 26 iunie, ora 14.00, la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. În prezent, inculpații sunt cercetați în stare de libertate. Dosarul în privința coparticipantului la acest caz a fost disjuns într-o procedură sperată, acesta fiind anunțat în căutare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Ar putea să-și petreacă șapte ani după gratii: Iată ce a făcut un bărbat din Capitală
Tagurile:
K1, puscarie, risca


Știrile Zilei