18:39 04 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
Societate
Sa primesc un link scurt
11510

Un grup de tineri intra în casele oamenilor și fura obictele prețioase care le cădeau sub mână. Au fost reținuți de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Membrii unei grupări infracționale specializată în furturi din locuințe pe teritoriul raionului Ştefan Vodă au fost identificați și reținuți de polițiști. Este vorba despre doi tineri cu vârstele de 17 și 20 de ani, originari din același raion. Anterior aceștia au fost judecați pentru infracţiuni similare.

Oamenii legii au stabilit că pe parcursul acestui an membrii grupării au săvârșit o serie de furturi pe teritoriul raionului Ştefan Vodă.

Potrivit cercetărilor, suspecții intrau în case prin deteriorarea geamurilor în locuințele victimelor pe timp de noapte de unde furau bunuri materiale de diferite categorii, carduri bancare şi mijloace băneşti.

Actualmente, bănuiții sunt cercetați penal. Dacă vinovăţia acestora va fi demonstrată, aceştia riscă o pedeapsă sub formă de amendă de până la 67 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. În prezent se întreprind acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii dacă suspecții au comis și alte infracțiuni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Camerele de luat vederi i-au jucat festa unui hoț: Iată ce s-a întâmplat - Video
Tagurile:
tineri, grup, metode


Știrile Zilei