19:08 03 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
Societate
Sa primesc un link scurt
11501

Judecătorii s-au pronunțat astăzi în privința luptătorilor K1, acuzați de procurori că au ucis în bătaie un tânăr în 2018.

CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Deși procurorii au cerut o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru cei doi luptători K1, învinuiți de uciderea unui tânăr în 2018, magistrații de la Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani l-au achitat în totalitate pe unul dintre ei, iar celălalt s-a ales cu doar o amendă pentru un un singur capăt de acuzare - huliganism. 

Despre asta informează Procuratura Generală, după ce astăzi s-a desfășurat ședința de judecată în dosarul cu pricina. 

Procuratura precizează că va contesta sentința și va insista ca cei doi să fie condamnați aspru, așa cum se cuvine în cazul comiterii unui omor.

Acuzatorii de stat au cerut condamnarea luptătorilor K1 pentru două capete de acuzare: huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, soldată cu decesul unei persoane.

Cazul a avut loc în luna mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial. Inculpații, împreună cu un complice, l-ar fi bătut crunt pe un tânăr. Acesta a murit după câteva zile pe patul de spital. 

Inculpații au fost cercetați în stare de libertate. Dosarul în privința complicelui la acest caz a fost disjuns într-o procedură sperată, acesta fiind anunțat în căutare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Un bărbat, condamnat la 15 ani închisoare pentru arderea steagului LGBT
Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost condamnat pentru pedofilie
Tagurile:
închisoare, tânăr, moarte, luptător K1


Știrile Zilei