14:26 05 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
Societate
Sa primesc un link scurt
85320

Regia Transport Electric anunță că sâmbătă, 27 iunie, transportul public va circula în regim obișnuit. Decizia a fost luată având în vedere că mâine este zi lucrătoare pentru bugetari.

CHIȘINĂU, 26 iun. - Sputnik. Circulația transportului public în Capitală va fi sistată parțial în acest weekend. Despre asta a anunțat Regia Transport Electric.

Restricțiile vor fi aplicate doar pentru ziua de duminică, iar sâmbătă troleibuzele, autobuzele și microbuzele vor circula în regim obișnuit. Această decizie a fost luată în contextul în care mâine bugetarii muncesc. 

Locuitorii Chișinăului sunt îndemnați în continuare să poarte măști de protecție în transportul public. De asemenea, autoritățile le recomandă cetățenilor să evite călătoriile, dacă nu sunt strict necesare, iar în cazul necesităților stringente să se deplaseze respectând normele recomandate de medici. 

De la începutul pandemiei, în municipiul Chișinău au fost confirmate 4 949 de cazuri de COVID-19. Până acum, 2 313 pacienți s-au vindecat, iar 157 au decedat. În același timp, 6 280 de persoane se află la evidența medicilor de familie. 

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a dispus ca în zilele de sâmbătă și duminică circulația transportului public în Capitală să fie sistată. Măsura este aplicată în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Transport public suspendat în weekend și acces interzis pe unele străzi - Detalii
Companiile așteaptă noi autorizații de transport în Rusia: Ce spun autoritățile
Tagurile:
troleibuz, transport public, transportat


Știrile Zilei