05:37 10 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
65910

Transportul public din Chișinău circulă astăzi în regim obișnuit. Decizia a fost luată având în vedere că astăzi este zi lucrătoare pentru bugetari.

CHIȘINĂU, 27 iun - Sputnik. Regia Transport Electric anunță că astăzi troleibuzele, autobuzele și microbuzele circulă în regim obișnuit. Asta pentru că bugetarii muncesc astăzi pentru a recupera ziua liberă din 21 aprilie. 

Anterior, Guvernul a decis că bugetarii vor recupera zilele libere pe care le-au avut în perioada stării de urgență. Astfel, angajații care muncesc la stat vor ieși la muncă 12 sâmbăte din acest an.

Locuitorii Chișinăului sunt îndemnați în continuare să poarte măști de protecție în transportul public. De asemenea, autoritățile le recomandă cetățenilor să evite călătoriile, dacă nu sunt strict necesare, iar în cazul necesităților stringente să se deplaseze respectând normele recomandate de medici. 

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a dispus ca în zilele de sâmbătă și duminică circulația transportului public în Chișinău și Bălți să fie sistată. Măsura este aplicată în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Între Varnița și Bender ar putea fi deschisă o linie de troleibuz: Detalii
Veste bună pentru locuitorii Capitalei: O linie de troleibuz a fost relansată – Foto
Tagurile:
Troleibuz, transport public, transport


Știrile Zilei