12:59 19 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR20.87
  • USD17.30
  • RUB0.23
  • RON4.28
  • UAH0.61
Societate
Sa primesc un link scurt
28001

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat despre decesul altor cinci pacienți din cauza infecției COVID-19.

CHIȘINĂU, 28 iun. - Sputnik. Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Sănătății, în această dimineață au decedat două femei și trei bărbați. Prima femeie care a pierdut lupta cu boala avea 70 de ani și era din regiunea transnistreană. Pacienta mai suferea de diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Cea de-a doua femeie răpusă de coronavirus avea vârsta de 59 de ani și era din municipiul Chișinău. În data de 18 iunie, ea a fost internată la Spitalul “Sfântul Arhanghel Mihail” cu diabet zaharat, hipertensiune arterială și angină pectorală.

A murit și un bărbat de 76 de ani din Capitală. Acesta a fost transferat în data de 19 iunie de la Centrul COVID-19 la Spitalul “Sfântul Arhanghel Mihail”. Pacientul mai suferea de diabet zaharat, nefropatie diabetică, hipertensiune arterială și angină pectorală.

O altă victimă este un bărbat de 74 de ani din raionul Orhei. El a fost internat la spitalul raional în data de 19 iunie și mai suferea de limfom și bronşită cronică.

Totodată, a pierdut lupta cu COVID-19 un bărbat de 72 de ani din Comrat. Pacientul era internat în spital din data de 9 iunie și mai suferea de hipertensiune arterială, angină pectorală și cardiopatie mixtă. Până acum, în Republica Moldova sunt confirmate 16 080 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Noi reguli pentru desfășurarea comerțului ambulant în timpul pandemiei COVID-19
Situație critică la Comrat: Două treimi dintre medici s-au îmbolnăvit de COVID-19
Tagurile:
decese, bolnavi, COVID-19

Știrile Zilei