22:45 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
11510

Un tânăr de 19 ani s-a înecat într-un lac din Capitală. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Un tânăr de 19 ani s-a înecat în lacul “Muzeul Satului” de pe bulevardul Dacia din Capitală. Totul s-a întâmplat în jurul orei 23, în data de 28 iunie. 

Salvatorii au stbilit că tânărul și-a pierdut viața în timp ce se scălda în lac. Salavatorii au scos din apă cadavrul în cel mai scurt timp.  Circumstanțele cazului urmează să fie stabilite de oamenii legii. În acest context, IGSU avertizează repetat cetățenii despre necesitatea respectării regulilor de securitate la scăldat.

Oamenii sunt rugați să meargă la bazinele acvatice amenajate cu stații de salvare. Totodată, nu se recomandă scăldatul pe timp de noapte, în condiții meteorologice nefavorabile, dar și în stare de ebrietate. Maturii sunt îndemnați să-și monitorizeze strict copii în timpul vacanțelor de vară și să evite scăldatul și aflarea acestora de unii singuri în preajma bazinelor acvatice. Conform IGSU, de la începutul anului 2020 în iazurile și râurile din țară și-au pierdut viața 26 de persoane, inclusiv 3 minori.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Poliția de Frontieră: Câți oameni au venit acasă într-o singură zi
Tagurile:
tanar, durere

Știrile Zilei