16:58 14 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (308)
11810

După ce o perioadă îndelungată transportul public din Chișinău nu a activat în zilele de weekend, Primăria municipiului vine cu precizări privind programul pentru zilele sâmbătă și duminică.

CHIȘINĂU, 3 iul – Sputnik. Circulația troleibuzelor și autobuzelor în Chișinău revine la regimul obișnuit, cu activitate pe parcursul întregii zile și în de weekend, informează Primăria.

Operatorii municipali de transport, „Regia Transport Electric” și „Parcul Urban de Autobuze” vor asigura șoferii și taxatorii cu mijloacele de protecție necesare împotriva infecției COVID-19.

Astfel, angajații vor fi în continuare echipați corespunzător cu salopete, măști, mănuși, viziere sau ochelari de protecție. În interiorul unităților de transport public, obligatoriu vor fi instalate suficiente recipiente cu dezinfectant pe bază de alcool, iar pasagerii trebuie să aibă acces la ele.

Totodată, primarul general, Ion Ceban, le-a solicitat taxatorilor să se asigure că pasagerii care urcă în troleibuze și autobuze poartă mască de protecție și că aceasta este pusă corespunzător pe față, adică acoperă gura și nasul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Viața în Chișinău (308)

Tematic

Transportul rutier a fost doborât la pământ de criză: Demers către autorități
Tagurile:
sistarea circulației, Transport public, Transporturi


Știrile Zilei