02:53 13 August 2020
În direct
  • EUR19.56
  • USD16.61
  • RUB0.23
  • RON4.04
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
160 0 0

Ploile torențiale din această dimineață au dat bătăi de cap angajaților IGSU. De ajutorul acestora au avut nevoi locuitorii mai multor raionae din țară.

CHIȘINĂU, 5 iul - Sputnik. Ploaia din această dimineață a adus prejudicii în mai multe localități din raioanele Ialoveni, Anenii Noi, Hâncești, dar și municipiul Chișinău. Intervenția salvatorilor a fost necesară pe mai multe adrese din Capitală. Pompierii au intervenit la pomparea apei dintr-un subsol a unui bloc de locuit de pe strada Tudor Vladimerescu 23, orașul Durlești.

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în orașelul Codru unde salvatorii au lucrat pentru evacuarea apei din subsolurile a trei blocuri de pe strada Sfântul Nicolae. În Capitală angajații IGSU au pompat apa din subsolurile a două blocuri locative de pe strada Zelinski 5/6 și Calea Ieșilor 1A.

Pompierii au fost solicitați de urgență pe strada Varnița din municipiul Chișinău, unde un camion de transportarea laptelui a rămas blocat. Angajații IGSU au intervenit în mai multe localități din țară.

Lucrări la pomparea apei din subsoluri și beciuri au fost efectuate în satul Horești din Ialoveni, dar și Grătiești, municipiul Chișinău. Ploi abundente au fost înregistrate în localități din raioanele Hâncești, Comrat și Anenii Noi. Comisiile pentru Situații Excepționale urmează să estimeze prejudiciile înregistrate în urma precipitațiilor abundente.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Câte zile vor mai cădea ploi torențiale: Prognoza meteo pentru 18-24 iunie
Tagurile:
ploi, Consecințe


Știrile Zilei