03:09 13 August 2020
În direct
  • EUR19.56
  • USD16.61
  • RUB0.23
  • RON4.04
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
66 0 0

Un bărbat a fost reținut de Poliția Chișinău și este cercetat în arest după un episod de „huliganism agravat” manifestat la Centrul de asistență a victimelor violenței în familie. Făptașul avea cu sine un cuțit și un ciocan.

CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. Un bărbat în vârstă de 22 de ani, originar din raionul Strășeni, a fost reținut și este cercetat acum în arest pentru „huliganism agravat” după ce a pătruns în incinta Centrului de asistență a victimelor violenței în familie din Chișinău, manifestând un comportament agresiv.

Potrivit datelor preliminare ale Poliției Chișinău, făptașul a pătruns în interiorul instituției prin forțarea ușii de la intrare. Ulterior, acesta a amenințat și agresat o angajată a centrului, în vârstă de 48 de ani. Tânărul avea asupra sa un cuțit și un ciocan.

Cazul s-a întâmplat pe 30 iunie. Poliția Chișinău, care l-a reținut pe făptaș, informează astăzi că bărbatul și-a recunoscut vinovăția și în cadrul audierilor și și-a justificat comportamentul prin faptul că era în stare de ebrietate.

Conform legislației penale, făptașul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani, menționează Poliția.

Poliția Chișinău mai informează astăzi că,în săptămâna 29 iunie – 5 iulie,  forțele de ordine au reținut 47 de persoane ce se aflau în urmărire penală - 31 pentru comiterea infracțiunilor grave, excepțional de grave, precum și pentru comiterea infracțiunilor de  furt, circulaţia ilegală a drogurilor, huliganism, jafuri, iar 16  persoane - ca debitori de stat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Tineri cercetați penal pentru huliganism: Iată ce au făcut - Video
Tagurile:
penal, cercetat, huliganism


Știrile Zilei