18:48 20 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.03
  • USD17.34
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.62
Societate
Sa primesc un link scurt
420401

Preotul din satul Petrunea, raionul Glodeni, a fost găsit fără suflare chiar în altarul bisericii în care slujea.

CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Potrivit poliției, cadavrul preotului a fost descoperit în altarul bisericii de către primarul satului, care a și sunat la 112. 

Pe suprafața corpului nu au fost depistate urme de moarte violentă și se presupune că slujitorul bisericii ar fi decedat din cauza unor probleme de sănătate. Pe pagina de Facebook a primăriei din Petrunea a fost postat și un anunț despre trecerea la cele veșnice a preotului din sat. În postare se menționează că slujitorul Domnului și-a dedicat ultimii 28 de ani bisericii ''Sfântul Ioan Teologul'' din localitate.

''În toți acești ani, preotul Vasile Stârcu a reușit să lase urme frumoase în inimile tuturor credincioșilor și a fost un mare luptător pentru credința ortodoxă. Locuitorii din sat sunt profund îndurerați și își exprimă condoleanțele pentru familia slujitorului'', se mai arată în postare. 

Tragedia s-a produs în ajunul unui eveniment important din localitate. Astăzi preotul ar fi trebuit să sfințească o răstignire construită recent în sat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Important: Fără niciun mort de coronavirus - Informații noi despre COVID-19
Un bărbat, găsit mort în ascensorul unui bloc din sectorul Râșcani - detalii
Tagurile:
murit, preot, Biserică

Știrile Zilei