17:24 20 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.03
  • USD17.34
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.62
Societate
Sa primesc un link scurt
109 0 0

Un militar al Armatei Naționale a salvat viața un tânăr care risca să se înece într-un lac din sectorul Râșcani al Capitalei. Fapta eroică a fost filmată și postată pe internet.

CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Ministerul Apărării a postat pe pagina de Facebook a instituției un video în care se vede cum un militar care patrula într-un parc din sectorul Râșcani a sărit în apă și a salvat un tânăr de la înec. Ministerul precizează că victima ar fi încercat să evadeze, având asupra sa pachete suspecte cu droguri. 

Ministrul Apărării, Alexandru Pânzari, a reacționat cu un mesaj. 

''Vlad este din Batalionul 22 de menținere a păcii și în timp ce patrula pe jos, în sectorul Râșcani al Capitalei, a salvat un tânăr de la înec. Vlad, ai tot respectul și aprecierea noastră pentru că nu ai ezitat să ajuți o persoană aflată în pericol. Ești un exemplu de curaj pentru noi toți'', a menționat Alexandru Pânzari. 

Recent, Ministerul Apărării a postat un alt video înregistrat de camerele de supraveghere dintr-un magazin din sectorul Botanica al Capitalei. În imagini se vede cum un soldat i-a acordat primul ajutor unui bărbat care s-a simțit rău și a căzut la podea. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Eroii zilelor noastre: Tânărul pompier care a salvat doi copii de la înec
Tragedie fără margini: Un tânăr a murit salvând o fată de la înec - Foto
Tagurile:
droguri, militar, Înec

Știrile Zilei