19:38 06 August 2020
În direct
  • EUR19.69
  • USD16.64
  • RUB0.23
  • RON4.07
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
48101

Polițiștii au organizat verificări nocturne ale conducătorilor auto și au amendat zeci de șoferi nedisciplinați.

CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au desfășurat, noaptea trecută, acțiuni de identificare a șoferilor care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și s-au eschivat de la răspunderea contravențională.

Astfel, au fost instituite filtre rutiere în cadrul cărora au fost verificate aproximativ 300 de autovehicule, iar pentru încălcările constatate, polițiștii INSP au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale și peste 200 de puncte de penalizare.

Din numărul total de încălcări documentate s-a stabilit că: 35 de șoferi au depășit limita de viteză admisă; șase conducători auto exploatau vehiculele cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcție; cinci șoferi au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor; doi cetățeni se aflau la volanul mașinii fără a deține permis de conducere, iar trei șoferi nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Alți 75 de conducători auto au fost depistați de inspectorii de patrulare cu abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere înregistrate de camerele video. Toți au primit citații de prezentare la secția monitorizare și documentare a traficului rutiere pentru înlăturarea încălcărilor comise.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Atenție: Riscați să rămâneți fără mașină în Capitală – Iată ce face Poliția de astăzi
Tagurile:
nocturne, Verificări, amenzi, polițiști, șoferi


Știrile Zilei