10:34 12 August 2020
În direct
  • EUR19.51
  • USD16.55
  • RUB0.23
  • RON4.04
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
73 0 0

Traficul pe străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga din sectorul Buiucani al Capitalei va fi suspendat parțial. Va fi interzisă ciculația pe o bandă începând cu data de 2 august și până în data de 19 octombrie.

CHIȘINĂU, 2 aug - Sputnik. Traficul rutier pe străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga va fi suspendat parțial. Va fi interzisă circulația începând cu data de 2 august și până în data de 19 octombrie. Restricțiile vor fi impuse în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeductului.

Potrivit reprezentanților primăriei Chișinău, în zonă vor fi instalate indicatoare rutiere, va fi înlăturat asfaltul deteriorat, vor fi astupate săpăturile cu nisip umed, compactându-l în straturi succesive. De asemenea, va fi restabilit cu beton invelișul asfaltic pe porțiunile deteriorate din străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga.

Astăzi, 2 august începând cu ora 08:00 și până la ora 17:00 va fi suspendat traficul rutier pe strada Albișoara, tronsonul cuprins între bulevardul Iurie Gagarin - strada Ismail și pe strada București, în perimetrul străzii Mitropolit Gavril Bănulescu - Bodoni și strada Maria Cebotari. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă - Canal Chișinău".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

La Chișinău a fost lansat sistemul „e-Autorizație transport” – ce schimbări aduce
Tagurile:
circulație, interzis


Știrile Zilei