10:22 23 Septembrie 2020
În direct
  • EUR19.60
  • USD16.66
  • RUB0.22
  • RON4.03
  • UAH0.59
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (313)
114 0 0

După incedniul care a izbucnit la platforma de deșeuri din localitatea Țânțăreni, Anenii Noi, un funcționar public de la Primăria Chișinău ar putea rămâne fără funcție.

CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Directorul Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, a fost suspendat din funcție. Dispoziția cu privire la suspendarea contractului individual de muncă a acestuia a fost semnată ieri de primarul Ion Ceban, iar marți fa fi prezentată Consiliului municipal.

Suspendarea funcționarului are loc după ce la platforma de deșeuri de la Țânțăreni, Anenii Noi a izbucnit un incendiu care a provocat daune mari pentru municipalitate, dar și a stârnit nemulțumire pentru locuitorii din zonă, după ce fumul dens a cuprins tot arealul localității.

Ceban spune că a fost constituit un grup de lucru care analizează situația economico-financiară la întreprindere. Totodată continuă lucrările de audit.

Mai mult, Ceban a solicitat Centrului Național Anticorupție investigarea activității lui Axentiev pe perioada mandatului acestuia.

Începând de ieri, pe perioada desfășurării anchetei în cazul Țânțăreni, interimatul șefiei la Autosalubritate îl va deține vicedirectorul în exercițiu, Dumitru Vulpe.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Viața în Chișinău (313)

Tematic

Dezastru la Țânțăreni, în coasta Capitalei: Iată ce se întâmplă la imensa rampă de gunoi
Incendiul de la Țânțăreni a fost stins de pompieri: Cum arată acum locul - Video
Tagurile:
Primărie, primărie Chişinău, Serviciile primăriei

Știrile Zilei