03:40 30 Octombrie 2020
În direct
  • EUR19.94
  • USD17.04
  • RUB0.21
  • RON4.09
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
42 0 0

Consilierii municipali s-au întrunit în ședință. Pe agendă sunt 6 subiecte, inclusiv deschiderea instituțiilor de învățământ de la 1 septembrie și situația epidemiologică.

CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. Înainte de începerea ședinței Consiliului Munciipal Chișinău, consilierii prezenți au onorat imnul național.

Ulterior, cu 35 de voturi pentru și 7 împotrivă de la PAS și Partidul ''ȘOR'', consilierul PPDA Andrei Năstase a fost ales președintele ședinței din 31 august. Năstase le-a mulțumit consilierilor pentru că i-au susținut candidatura și i-a îndemnat să mai onoreze o dată imnul de stat, în contextul sărbătorii naționale Limba Noastră. Acest lucru a nemulțumit o parte dintre consilieri, care totuși s-au conformat.

Pe ordinea de zi erau cinci subiecte, printre care prezentarea situației epidemiologice din Capitală și relansarea procesului educațional la toate nivelurile. Consilierii liberali au propus o chestiune suplimentară cu privire la problema mirosului urât din Capitală. Inițiativa a fost susținută de majoritatea celor prezenți. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Ce l-a determinat pe Chirtoacă să contramandeze ședința CMC
În lipsa lui Chirtoacă, Grozavu convoacă ședința extraordinară a CMC
Tagurile:
Şedinţa CMC, ședință

Știrile Zilei