12:20 21 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.59
Societate
Sa primesc un link scurt
821 0 0

Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit pe linia de sortare a gunoiului. Despre aceasta a anunțat Poliția Capitalei.

CHIȘINĂU, 14 sept. - Sputnik. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, în această seară angajații unei uzine de sortare a deșeurilor au anunțat poliția că au găsit cadavrul unui nou-născut.

La fața locului, s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ciocana, dar și un medic legist.

Specialistul a stabilit că pruncul se afla în stare de putrefacție. Cadavrul copilului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi efectuate expertizele de rigoare care vor arăta cauza exactă a decesului.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru identificarea femeii care i-a dat naștere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Comisia Electorală Centrală reacționează în cazul buletinelor de vot găsite la gunoi
Dezastru la Țânțăreni, în coasta Capitalei: Iată ce se întâmplă la imensa rampă de gunoi
Tagurile:
poliție, bebeluși morți, bebeluși

Știrile Zilei

 • Poliția

  Astăzi dimineața, la ora 06:20, angajații Inspectoratului de Poliție Telenești au fost anunțați telefonic că la intrarea în satul Negureni din raionul Telenești s-a produs un accident rutier și că printre cei implicați în accident este posibil să fie și traumatizați.

  736
 • Fulgi de zăpadă

  Luni au căzut primii fulgi de zăpadă în orașul Ekaterinburg din Federația Rusă. RIA Novosti transmite că, mai bine zis, dimineața devreme, a căzut lapoviță, zăpada nu s-a menținut, de cum am atins asfaltul, fulgii grei de apă s-au și topit.

  136
 • supermarket

  Un studiu francez realizat pe baza datelor colectate în 10 țări europene de la peste 500.000 de participanți cu vârsta de peste 17 ani a confirmat că există o mortalitate mai mare în cazul consumului de produse alimentare de calitate proastră.

  56