04:39 25 Septembrie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.77
  • RUB0.22
  • RON4.01
  • UAH0.59
Societate
Sa primesc un link scurt
24201

Moscova ar putea relua zborurile regulate către capitalele țărilor din CSI în luna octombrie, scrie presa rusă. Iată cum a fost comentată informația pentru Sputnik Moldova de către autoritatea aeronautică de la Chișinău.

CHIȘINĂU, 15 sept – Sputnik. Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) a Republicii Moldova nu deține la ora actuală nicio informație oficială despre posibilitatea reluării în octombrie a curselor regulate Moscova-Chișinău, dar așteaptă cu nerăbdare ca acest lucru să se întâmple.

Răspunsul a fost oferit Sputnik Moldova de Irina Bodolica, de la serviciul de presă al AAC, fiind solicitată să comenteze o știre apărută astăzi în presa de la Moscova, potrivit căreia Federația Rusă intenționează să reia zborurile regulate către capitalele țărilor din Comunitatea Statelor Independente (CSI) din luna octombrie.

Faptul că Moscova ar putea relua zborurile către țările CSI în termen de o lună a fost comunicat pentru Interfax de către „o sursă informată”.

„Vom relua zborurile cu capitalele țărilor CSI în octombrie”, a spus sursa, adăugând că, posibil, mai întâi vor fi reluate cursele aeriene cu destinația Minsk, Belarus.

Cursele aeriene regulate Chișinău-Moscova și Moscova-Chișinău au fost suspendate din cauza pandemiei COVID-19 în luna martie. În perioada ulterioară, cetățenii moldoveni au fost repatriați cu curse speciale charter. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Donație de la Moscova: Autospeciale pentru Chișinău – Foto
Creditul rus: Când vor fi reluate negocierile între Moscova și Chișinău
Tagurile:
Moscova, Chișinău, zboruri

Știrile Zilei