03:12 25 Septembrie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.77
  • RUB0.22
  • RON4.01
  • UAH0.59
Societate
Sa primesc un link scurt
153 0 0

Un incendiu puternic a cuprins astăzi o pădure din sectorul Botanica al Capitalei. Unii trecători au surprins momentul și au postat imagini video pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 15 sept. - Sputnik. Mai mulți trecători au surprins momentul în care o pădure din preajma străzii Valea Crucii din sectorul Botanica a fost cuprinsă de flăcări. Unii martori consideră că incendiul nu s-a declanșat din senin, ci a fost provocat de cineva care intenționează să construiască în locul copacilor o clădire. 

Trecătorii au încercat ei înșiși să stingă flăcările, dar pentru că focul era prea puternic au chemat pompierii. La scurt timp, o echipă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a ajuns la fața locului și a reușit să oprească răspândirea flăcărilor.
Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat pentru Sputnik Moldova că este vorba despre un incendiu de vegetație uscată. În total au fost mistuiți 30 de metri pătrați. Un singur echipaj al pompierilor a reușit să stingă flăcările în aproximativ 2 ore.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Incendiu lângă Teatrul de Operă și Balet: Intervenția pompierilor - FOTO
Incendiu puternic la Șoldănești: A fost nevoie de intervenția a patru autospeciale - Foto
Tagurile:
pădure, incendiu

Știrile Zilei