12:50 31 Octombrie 2020
În direct
  • EUR19.94
  • USD17.04
  • RUB0.21
  • RON4.09
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
510 0 0

Secretarul de Stat al Ministerului Finanțelor, Angela Voronin, s-a stins din viață din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, Angela Voronin, s-a stins din viață din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către reprezentanții ministerului. 

Aceasta și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al țării, se menționează într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ministerului Finanțelor.

După absolvirea Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova în anul 1985, Angela Voronin și-a început activitatea profesională în cadrul Direcției generale finanțe a Consiliului municipiului Chișinău. Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, la Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, perseverență și profesionalism înalt, contribuția substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.

”Angela Voronin a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mândri mereu”, este este specificat în postarea pe Facebook pe pagina oficială a Ministerului Finanțelor.

Angajații Ministerului Finanțelor au transmis condoleanțe și compasiune familiei îndurerate în aceste momente de mare tristețe.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Mai multe teste pentru COVID-19: Câte vor fi procesate
Tagurile:
COVID-19

Știrile Zilei