15:49 04 Decembrie 2020
În direct
  • EUR20.96
  • USD17.28
  • RUB0.23
  • RON4.30
  • UAH0.61
Societate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (1168)
67 0 0

Cabinetul de Miniștri a decis în ședința de astăzi crearea unei noi subdiviziuni de primiri a urgențelor medicale COVID-19.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. O subdiviziune suplimentară specializată în primirea urgențelor medicale COVID-19 va fi creată în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri în cadrul ședinței de astăzi. Decizia de a deschide o nouă secție a fost luată din cauza numărului sporit de adresări a persoanelor cu suspecție la noul tip de coronavirus la Centrul COVID-19 Chișinău, care activează în regim alert.   

Prin urmare, gestiunea Centrului Expozițional ”Moldexpo”, unde a fost amenajat Centrul COVID-19 trece din administrarea Agenției Proprietății Publice în administrarea Consiliului municipal Chișinău. Mai exact, în gestiunea Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treimeˮ. Astfel, în funcție de evoluția pandemiei cu infecția COVID-19, începând cu data de 1 octombrie 2020, bunurile imobile aflate pe strada Ghioceilor, nr. 1 vor trece în folosință temporară gratuită, în scopul amenajării desfășurării activității subdiviziunii de primiri urgente COVID-19 al Instituției medico-sanitare publice „Sfânta Treimeˮ.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (1168)

Tematic

COVID-19: Nou record de infectări - atâtea nu au mai fost
Tagurile:
suspecti, suspectați, Spitalul, Moldexpo

Știrile Zilei