03:28 20 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.00
  • RUB0.22
  • RON4.10
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
290261

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a povestit detalii de la prima întâlnire cu soția sa.

CHIȘINĂU, 16 oct – Sputnik. Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a dezvăluit detalii picante de la prima întâlnire cu soția sa Galina Dodon. Acesta spune că s-au cunoscut acum 25 de ani și tot de atunci sunt împreună.

„Eram tineri. Eram studenți la Universitatea Agrară. Ne-am întâlnit în cămin. Țin minte data când prima dată ne-am văzut și ne-am sărutat. Era pe 5 mai 1995”, a dezvăluit Igor Dodon.

Dodon spune că soția sa l-a susținut mereu și că și-a înaintat candidatura pentru un nou mandat în funcția de președinte al Republicii Moldova doar după o discuție cu membrii familiei.

„Am avut o discuție foarte serioasă cu toată familia. Știam că mă vor susține. Le mulțumesc din suflet”, a precizat Igor Dodon.

Cât despre faptul că soția sa Galina Dodon a refuzat timp de patru ani să apară la emisiuni sau interviuri, Dodon spune că în sfârșit a convins-o și a reușit să filmeze un film despre ea, „Galina Dodon – prima doamnă a Republicii Moldova”. Filmul ar putea fi lansat în următoarele zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Prima Doamnă, Soție, Igor Dodon

Știrile Zilei