03:43 20 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.00
  • RUB0.22
  • RON4.10
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
317 0 0

Așa cum au prognozat și meteorologii, ziua de sâmbătă a început cu ploi. Și în Capitală cad precipitații, iar primarul Ion Ceban a mers să vadă dacă străzile nu sunt inundate.

CHIȘINĂU, 17 oct - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a trezit cu noaptea în cap și a mers pe strada Albișora, acolo unde la fiecare ploaie sunt inundații. Edilul-șef a observat că atunci când sunt precipitații slabe strada nu este afectată. El a făcut și un live pe Facebook, în care a vorbit despre această situație. 

"Când plouă obișnuit, strada Albișoara și râul Bâc nu sunt inundate, dar după o ploaia torențială vor exista probleme", a menționat Ion Ceban.

Ultima ploaie a fost în data de 8 octombrie. Atunci, ploaia torențială a făcut prăpăd, iar mai multe străzi au fost inundate și mașinile au rămas blocate de ape. Meteorologii precizează că o masă de aer din latitudinile nordice se îndreaptă spre Republica Moldova. Pe parcursul nopții și dimineața la suprafața solului se prevăd temperaturi de -1..-3 grade Celsius, iar temperatura aerului va fi de -1..-2 grade. Duminică, 18 octombrie, deja se va simți gerul, pentru că intră în vigoare codul galben de înghețuri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

După ploi vin înghețuri: Prognoza meteo pentru 7 zile
Ploi cu descărcări electrice de Hramul Chișinăului
Tagurile:
străzi, Chișinău, ploaie

Știrile Zilei