10:01 25 Februarie 2021
În direct
  • EUR21.27
  • USD17.49
  • RUB0.24
  • RON4.36
  • UAH0.63
Societate
Sa primesc un link scurt
81910

Medicul Nicolae Glavan, șeful secției Ortopedie și Traumatologie Septică de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, s-a stins din viață. Acesta era tatăl deputatului Ruxanda Glavan, fost ministru al Sănătății.

CHIȘINĂU, 19 ian - Sputnik. Reprezentanții Institutului de Medicină Urgentă, în cadrul căruia a activat medicul Nicolae Glavan, au venit cu un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a spitalului.

A decedat medicul Nicolae Glavan
A decedat medicul Nicolae Glavan

”Colectivul Institutului de Medicină Urgentă a pierdut o personalitate notorie, un specialist excepțional, un coleg minunat, care a stat la baza formării serviciului național de ortopedie și traumatologie. A activat cu multă dedicație și dăruire, tratând pacienții nu doar cu experiența sa, dar și cu blândețe și povețele utile. Medicul Nicolae Glavan a fost specialistul care a contribuit plenar la fortificarea sistemului de sănătate în Republica Moldova și un model demn de urmat în formarea generațiilor de tineri specialiști, care-i vor cinsti numele în viitor”, se arată în mesajul Institutului de Medicină Urgentă. 

Cu mesaje de condoleanțe au venit și colegii deputatului Ruxanda Glavan din cadrul grupului parlamentar „Pentru Moldova”. 

”În aceste clipe grele pentru colega noastră și familia ei, îi suntem alături și ne rugăm bunului Dumnezeu să îi dea putere, pentru a trece prin această grea încercare. Sincere condoleanțe familiei și celor mulți care l-au cunoscut”, au transmis deputații din cadrul grupului parlamentar „Pentru Moldova”. 

Nicolae Glavan și-a dedicat 47 de ani pacienților. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Medic: Există o epidemie mai periculoasă decât coronavirusul
Medic grec, în terapie intensivă după ce a făcut vaccinul Pfizer
Tagurile:
Deces, spital, medical, Medici, medic

Știrile Zilei