19:26 02 Martie 2021
În direct
  • EUR21.04
  • USD17.47
  • RUB0.24
  • RON4.32
  • UAH0.62
Societate
Sa primesc un link scurt
19110

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a declarat că ambasada Moldovei în Spania este în contact cu autoritățile locale.

CHIȘINĂU, 20 ian - Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova informează că în acest moment nu există nicio confirmare că printre victimele exploziei de la Madrid există cetățeni ai republicii. Sputnik a fost informat despre acest lucru de către secretarul de presă al Ministerului de Externe al Moldovei, Daniel Voda.

​„La această etapă, nu avem informații despre cetățenii Moldovei. Ambasada republicii în Spania este în contact cu autoritățile locale", a spus interlocutorul.

MAEIE a precizat că cetățenii moldoveni sau rudele acestora care au informații despre acest incident pot contacta linia telefonică directă a Ambasadei republicii în Spania: +34 66 45 98 545.

O explozie puternică a avut loc în zona Puerta de Toledo din centrul Madridului, lângă o casă de bătrâni. Presa locală a raportat că incidentul a ucis cel puțin două persoane. Sunt răniți. Nu se cunoaște cauza exploziei. Conform versiunii preliminare, care este difuzată de mass-media spaniolă, este vorba despre o explozie de gaz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Video - Explozie puternică la Madrid: Sunt morți și răniți
Tagurile:
Madrid, explozie, Moldoveni

Știrile Zilei