23:54 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
456930

Autoritățile din Israel au prelungit carantina pentru încă zece zile, mai exact până în data de 31 ianuarie. Astfel, cei care vor dori să zboare în Israel vor trebui să prezinte testul negativ la COVID-19.

CHIȘINĂU 20 ian - Sputnik. Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță că în țara respectivă a fost prelungit termenul de carantină generală. Astfel, aceasta va fi valabilă până în data de 31 ianuarie 2021. 

Conform deciziei, cei care vor dori să intre în Israel vor trebui să prezinte companiei aeriene cu care ar urma să zboare rezultatul negativ al testului COVID-19.

Testul va trebui efectuat cu 72 de ore înainte de plecare. Autoritățile din Israel propun și o alternativă pentru cei care nu vor să facă testul la noul coronavirus. Astfel, poate fi prezentat certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 sau certificatul care atestă că persoana s-a vindecat recent de noul coronavirus, iar acesta trebuie să fie eliberat de către Ministerul Sănătății din țara de baștină a celui care vrea să intre în Israel. 

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Israel, această procedură se va aplica pasagerilor care sosesc în Israel și care s-au aflat în afara țării mai mult de 72 de ore, cu excepția deținătorilor permiselor speciale, care vor fi aprobate individual, precum și membrilor echipajului aeronavelor care sosesc în Israel pentru o durată mai mare de 72 de ore. Decizia va intra în vigoare în data de 23 ianuarie, ora 00:00. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
COVID-19, pandemie, Israel, carantină

Știrile Zilei