16:20 21 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.69
  • USD18.00
  • RUB0.24
  • RON4.40
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
52520

Transportul de pasageri va circula în Moldova cu 50% din capacitatea de îmbarcare. Restricția vizează transportul feroviar și rutier de pasageri din traficul municipal, raional și interraional.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a decis luni, 15 februarie, limitarea la 50% din capacitatea de îmbarcare a numărului de pasageri în transportul feroviar și rutier în trafic municipal, raional și interraional. 

Comisia Națională pentru Sănătate Publică a decis luni, 15 februarie, să prelungească starea de urgență în sănătate publică până pe 15 aprilie și a introdus noi restricții pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Comisia a explicat că la baza acestei decizii stă situația epidemiologică nefavorabilă. CNESP precizează că numărul de cazuri a crescut cu 17,9%.

În ultimele 14 zile, în 9 raioane se atestă cod portocaliu de pericol de infectare cu COVID. Este vorba de Cahul, Căușeni, Dondușeni, Fălești, Rezina, Râșcani, Soroca, Ștefan Vodă, Ungheni. În alte 29 de raioane se atestă codul roșu de alertă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Se salvează cine poate: Transportatorii - captivii crizei
Tagurile:
pasageri, transport

Știrile Zilei