22:00 02 Martie 2021
În direct
  • EUR21.04
  • USD17.47
  • RUB0.24
  • RON4.32
  • UAH0.62
Societate
Sa primesc un link scurt
74810

Moldovenii din Spania au primit o veste bună de la autorități - aceștia vor beneficia de tot spectrul de servicii consulare.

CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. În curând, cetățenii Republicii Moldova, aflați temporar sau permanent pe teritoriul Regatului Spaniei, vor putea beneficia de servicii consulare şi în oraşul Barcelona, anunță Consulatul General al Republicii Moldova la Barcelona.

Mai exact, cetățenii Republicii Moldova din Barcelona, inclusiv cetățenii străini, vor beneficia de tot spectrul de servicii consulare, precum și de suportul plenar al Consulatului General, în limitele prevăzute de legislație.

Serviciile vor fi disponibile odată cu deschiderea în curând a Consulatului General al Republicii Moldova la Barcelona. Echipa Consulatului General al Republicii Moldova la Barcelona este pe loc, fiind în plin proces de pregătire a sediului Consulatului atât din punct de vedere juridic, cât şi logistic. Misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale Republicii Moldova au competenţa de a acorda asistenţă oricărui cetăţean moldovean indiferent de statutul său în ţara în care se află.

Cetăţenii Republicii Moldova se pot adresa la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Republicii Moldova pentru obţinerea actelor de identitate, solicitarea autorizării emigrării, soluționarea problemelor de cetăţenie, etc. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Tineri din Moldova, premiați la un concurs internațional din Egipt
Top: Țările lumii din care moldovenii au primit cei mai mulți bani în 2020
Tagurile:
consulat, Consulatul României, Consulat Onorific

Știrile Zilei