04:22 20 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
6510

Persoanele care intenționează să revină în Republica Moldova din statul Israel cu cursa charter organizată pe 23 februarie trebuie să știe cum se va face îmbarcarea.

CHIȘINĂU, 22 feb - Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene vine cu detalii privind procedura de îmbarcare la ruta Chișinău - Tel Aviv-Chișinău, cursă charter organizată pentru moldovenii care au nevoie stringentă să ajungă în Republica Moldova. Astfel, accesul în aeroport se va face din Terminalul 1, iar zborul va fi din Terminalul 3.

După trecerea controlului de pașapoarte și de securitate, Ambasada Republicii Moldova în Israel a asigurat transferul de la Terminalul 1 la Terminalul 3, în așa fel ca cetățenii să-și poată ridica Pitsuim-ul (indemnizație de concediere plătită de angajator salariatului concediat). Ambasada Republicii Moldova în statul Israel anunță că banca “Mizrahi” din Terminalul 3 al aeroportului, unde poate fi ridicată indemnizația respectivă, funcționează în regim 24/7.

De precizat, o cursă charter Chișinău - Tel Aviv-Chișinău va fi organizată pe data de 23 februarie. Aceasta va fi operată de Compania Air Moldova și este destinată persoanelor care au stringentă nevoie să ajungă în Republica Moldova. MAEIE informează că reprezentanții companiei Air Moldova vor suna toți posesorii biletelor de la rutele anulate anterior. Testul PCR este obligatoriu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Cursă avia, Cursă aeriană

Știrile Zilei