03:07 22 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.64
  • USD18.02
  • RUB0.24
  • RON4.39
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
769440

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis să sisteze circulația transportului public în municipiul Chișinău în zilele de sâmbătă și duminică.

CHIȘINĂU, 26 feb - Sputnik. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică susține că situația epidemiologică din țară se agravează și a luat astăzi noi măsuri de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

„Transportul public în municipiul Chișinău va fi sistat în zilele de sâmbătă și duminică”, se menționează într-un comunicat de presă emis după ședința Comisiei.

În același timp, se precizează că „Comisia teritorială extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău va stabili un regim de circulație limitat al transportului public în raza municipiului”.

Ulterior, Comisia a expediat textul integral al hotărârii de astăzi. Punctul nr.9 al documentului are următorul conținut:

„Se solicită Comisiei teritoriale extraordinare de sănătate publică a mun. Chișinău stabilirea unui regim restricționat, în zilele de sâmbătă și duminică, de circulație a transportului public în raza municipiului Chișinău”.

Mâine urmează să se întrunească în ședință Comisia de sănătate publică a municipiului Chișinău și să ia o decizie în acest sens. 

Tot astăzi, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis închiderea școlilor din data de 1 martie și trecerea la învățământul de la distanță.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
chișinău, sistat, transport

Știrile Zilei