17:36 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
20630

Maia Sandu l-a asigurat pe președinte regional Pfizer că Moldova este pregătită să imunizeze cetățenii cu Pfizer, care necesită condiții speciale de păstrare și transportare, la temperaturi foarte joase.

CHIȘINĂU, 3 mart - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a purtat astăzi o discuție cu directorul regional Pfizer.

„Am fost informată că Pfizer va da undă verde Moldovei pentru recepționarea vaccinului”, a declarat Maia Sandu în urma discuției.

Sandu l-a asigurat pe președinte regional că „Republica Moldova este pregătită să imunizeze cetățenii cu Pfizer, care are nevoie de condiții speciale de păstrare și transportare, la temperaturi foarte joase”.

”Am discutat cu echipa Pfizer și despre condițiile de recepționare a vaccinului Pfizer în contextul donației din partea României, dar și despre interesul nostru de a face achiziții proprii de vaccin”, a declarat șeful statului.

Primul lot de Pfizer ar urma să ajungă în țara noastră în a doua jumătate a lunii martie, prin intermediul platformei COVAX. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Cum a comentat Maia Sandu autorizarea vaccinului rus „Sputnik V” în Moldova
Tagurile:
vaccin, Maia Sandu

Știrile Zilei