08:37 15 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.71
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
100 0 0

Membrii Biroul permanent al Parlamentului au aprobat miercuri ordinea de zi a ședințelor plenare ale organului legislativ pentru următoarele două săptămâni.

CHIȘINĂU, 3 mart – Sputnik. Deputații moldoveni  se vor întruni joi în ședință plenară. Aceasta este planificată pentru ora 10.00, anunță serviciul de presă al Parlamentului.

Stație de alimentare, carburanți
© Sputnik / Владимир Астапкович

Aleșii urmează să examineze mai multe proiecte de lege și hotărâri importante, între care proiectul de modificare a Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice, proiectul de lege cu privire la grupurile de acțiune locală, proiectul de lege pentru ratificarea Convenției Organizației Internaționale a Muncii privind serviciile de sănătate ocupațională, proiectul de modificare a Legii cu privire la locuințe, proiectul pentru modificarea și completarea Legii cu privire la avocatură, proiectul de hotărâre cu privire la Raportul Comisiei ”Laundromat”.

Serviciul de presă al Legislativului anunță că este planificată audierea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, în problema creșterii prețurilor la produsele petroliere. De asemenea, sunt anunțate și audieri parlamentare privind situația de la complexul sportiv ”Chișinău Arena”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Un deputat din Parlament ar putea rămâne fără avere
Tagurile:
Biroul Permanent, ședință, ordinea de zi, Parlament

Știrile Zilei