02:39 22 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.64
  • USD18.02
  • RUB0.24
  • RON4.39
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
62110

După mai bine de o săptămână de la dispariția minorei, care s-ar fi înecat în Nistru, salvatorii continuă să caute trupul neînsuflețit al acesteia. 

CHIȘINĂU 6 mart - Sputnik. Deși au trecut mai multe zile de când minora de 12 ani a fost declarată dispărută, salvatorii așa și nu au mai găsit corpul neînsuflețit al fetei. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă căutările.

După ce timp de câteva zile, salvatorii au căutat copila sub apele Nistrului, aceștia o caută acum pe malurile râului. Vineri, echipele de salvatori au ieșit din nou în căutarea minorei. Aceștia au început căutările dis-de-dimineață pe malurile râului Nistru, la Anenii Noi, precum și în preajma localităților Telița, Gura Bâcului, Roșcana și Varnița. Pentru a eficientiza căutările, salvatorii au decis să verifice terenurile de la înălțime, cu ajutorul dronei.

Amintim că marți, 23 februarie, o minoră de 12 ani a fost dată dispărută după ce a fost văzută pe gheața subțire a râului Nistru, în apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi. Se presupune că ea s-ar fi înecat în râu. După patru zile de lucrări subacvatice, căutările au fost prelungite cu forțele comune a salvatorilor și polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, dar și a polițiștilor de frontieră.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Nistru, minoră, înec, IGSU

Știrile Zilei