20:30 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
11510

Toate informațiile privind vaccinarea împotriva COVID-19 în Republica Moldova pot fi accesate pe o platformă online, lansată de Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU, 9 mart - Sputnik. Cetățenii Republicii Moldova vor putea avea acces la toate informațiile privind procesul de vaccinare împotriva COVID-19 în format online. 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a lansat astăzi, marți, 9 martie, platforma guvernamentală vaccinare.gov.md, pentru informarea populației din prima sursă, despre procesul de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova.  

Platforma online prezintă datele actualizate la zi privind numărul de persoane vaccinate, informații utile și materiale de informare pentru populație și mass-media.

La ora scrierii știrii, platforma vaccinare.gov.md arăta că în Republica Moldova au fost administrate 5 174 de doze de vaccin, ceea ce înseamnă tot atâtea persoane vaccinate. Nicio persoană nu a prezentat reacții adverse severe sau ușoare după imunizarea împotriva coronavirusului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
vaccinare fortata, despre vaccinare, Vaccinuri, Vaccinare

Știrile Zilei