06:02 14 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.50
  • USD17.70
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
132 0 0

Doi șoferi au fost prinși în stare avansată de ebrietate de către inspectorii de patrulare. Mai mult, unul dintre ei avea în mașină cinci copii.

CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Inspectorii de patrulare erau implicați la supravegherea traficului rutier când i-au depistat pe cei doi șoferi băuți la volan. 

Primul caz a avut loc în orașul Șoldănești, pe strada Feroviarilor. Oamenii legii au observat că un automobil marca Land Rover se deplasa haotic pe drum. Stopat pentru verificări, șoferul de 34 de ani, originar din același raion, a fost supus testării alcoolscopice. Rezultatul a arătat că bărbatul avea 1,13 mg/l în aerul expirat.

Rezultatele testării alcoolscopice
Rezultatele testării alcoolscopice

Cel de-al al doilea caz a avut loc la intrarea în orașul Hâncești. Polițiștii au văzut un motocultor fără luminile conectate, iar la el era anexată și o remorcă. Acesta era condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, vizibil în stare de ebrietate. Mai mult, în remorcă se aflau și cinci copii.

Șoferi băut la volan
Șoferi băut la volan

Bărbatul a fost supus testului alcoolscopic care a arătat că avea o concentrație de alcool de 0,70 mg/l. Micuții au fost duși acasă de polițiști, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un proces contravențional.

Rezultatele testării alcoolscopice
Rezultatele testării alcoolscopice

În acest context, oamenii legii îndeamnă șoferii să nu urce băuți la volan pentru a nu expune riscului viața lor și a celor din jur.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Video: Explicația halucinantă a unui șofer prins băut la volan
Unde e sticla din care a băut Navalnîi? Răspunsul Berlinului
Tagurile:
beat la volan, volan, consum băuturi spirtoase, băuturi alcoolice, alcool

Știrile Zilei